Viktorija i Ole

Sa zadovoljstvom ćemo podijeliti sa Vama prekrasnu i zanimljivu priču o Ole i Viktoriji. Junaci ove priče su pronašli jedno drugo na sajtu Anastasia. Njihovo upoznavanje je počelo 25. svibnja 2009. godine običnim dopisivanjem. Na taj dan je Viktorija imala rođendan i te godine on je ostao u sjećanju kao početak njihove ljubavne priče. Nakon toga su se dopisivali jednu i po godinu! Isto su počeli vrlo često imati susrete i njihov odnos se razvijao tijekom gotovo četiri godine! Za to vrijeme su imali priliku testirati svoje osjećaje. Na kraju su se vjenčali 14. rujna 2013 .godine. Oni su se zaručili, a poslje je uslijedila službena ceremonija vjenčanja koja se održala u Danskok (odakle dolazi Ole), to se dogodilo u veljači i srpnju. Na svadbi je prisustvovalo 40 gostiju iz Danske, njihovi rođaci i prijatelji Viktorije. U Odesi se proslava održala u jednom od najprekrasnijih restorana odeskih hotela, u restoranu "Londonskaja“.

Povijest ovog para je prilično nevjerojatna jer su imali dugu vezu prije vjenčanja, što ukazuje na ljubav, strpljenje i mudrost. Njihova zrelost i posvećanost jedan drugom su pomogli prevladati udaljenost. Par je puno putovao prije donošenja odluke o braku. Viktorija je posjetila zemlju u kojoj je namjeravala živjeti u budućnosti, Dansku. Tamo su imali i veridbu.

Vika i Ole su tako dobro znali jedan drugo da, kako sami kažu, njihov brak je bio prilično definitivan korak za njih, a oni su htjeli da i svi drugi donese ispravne odluke u vezi braka. Ovaj par je jedinstveni savez vitalnih interesa, vrijednosti i ciljeva u životu. Oni takođe kažu da su bliski u duhu, pa čak i rođeni su u istoj godini zmaja. Njihov odnos je izgrađen na međusobnom poštovanju i pravoj ljubavi. Oni su mogli prevladati jezične barijere jer je Ole naučio ruski, a Viktorija engleski. Zato što, kako oni kažu, imaju zajednički jezik ljubavi i uzajamnog razumijevanja. Pitali smo ih koliko puta su se susreli prije svadbe. Oni su se nasmiješili i odgovorili da ne mogu točno reći jer su se viđali gotovo svali vikend tijekom tri godine.

Svadbena svečanost je sjajan primjer veličanstvenog sjedinjenja ljudi različitih kultura i narodnosti. Bio je trijumf ljubavi i vjere. Ole nam je rekao da je znao od početka da će osvojiti srce Viktorije. Od srca je zahvalan stranici Anastasia za ovu priliku da je pronašao svoju drugu polovinu. Viktorija nam je čak rekla, da čak ako je sudbina već zapisana u našoj knjizi života, da nema Anastasia oni bi moglo da propuste ovu priliku.

Viktorija — Odesa, Ukrajina
Ole — Danska

Tatjana i Nares

Svatko živi svoj život i svatko ima svoju priču. Moja priča je započeta ovdje na stranici AnastasiaDate u veljači 2013. godine.

Čim sam upoznala svog budućeg muža, oboje smo osjetili neku duševnu bliskost. Prvo smo se puno dopisivali i zvali jedan drugog, ali na žalost nismo osjetili nikakvu kemiju između nas. Kao rezultat toga sudbina nas je razdvojila. Nismo se viđali, čak se nismo dopisivali gotovo čitavu godinu. Svatko od nas živi svoj život. Jednom smo se sreli nakon dugo vremena. Nismo mogli da se tek tako mimoiđemo, pa smo odlučili dati jedan drugome drugu šansu.

Što više sam saznala o njemu, njegovom načinu životu, navikama, više sam shvatala da je prvi dojam bio zabludan. Onda se sve dogodilo kao u najboljim ženskim romanima. Sastanci su bili češći, sramežljivi, bila su romantična putovanja na kojima su bili "samo on i ja“. Nakon što je me upoznao s njegovim roditeljima, odmah sam se u njega zaljubila.

Ponekad se tako događa u životu da nakon nekog vremena shvataš da je on ta jedina osoba o kojoj si maštala! A najljepše je što se i on tako osjeća. Poslje me je moj voljeni pozvao na večeru u ugodan restoran, gdje su slabo svijetlo i nježna glazba stvorili romantičnu atmosferu. Isprva smo samo pričali, uživajući u susretu. Kada su donijeli vino, on se slatko nasmejao i uručio mi ovalnu kutiju. Ovo je bio najljepši trenutak u mom životu. Svrha zašto sam došla na ovaj sajt bila je pronaći svog životnog partnera, moji snovi su se brzo postali stvarnost.

Nemojte se bojati isprobati nešto novo i dati ljudima drugu priliku. Vrlo sam sretna i želim Vama isto. Napravite svoju sreću zajedno sa AnastasiaDate!

Tatjana – Kijev, Ukrajina
Nares - Francuska

Len and Armine

Zovem se Len, a ovo je Armin. Prije svega bismo htjeli zahvaliti se stranici AnastasiaDate što nas je povezala. Za mene je ovo bilo dugo putovanje. Htio bih da kažem muškarcima nešto važno. Ako želite naći pravu ženu, onu koja će stvoriti obitelj i koju ćete jedino Vi zanimati, a ne nešto drugo u životu, onda je ovaj sajt za Vas...

Mnoge zapadne žene dostojno izgledaju na svjetskoj sceni zajedno sa istočnoeuropskim i jermenskim ženama. Nisam slučajno spomenuo Jermeniju. Nije jedino zato što je moja supruha Jermenka, isto zato što su se mnogi muškarci fokusirali na Ukrajinke i Ruskinje. Naravno tamo možete pronaći veliki broj ljepih i divnih žena, ali ovdje u maloj zemlji, koja je bogata na svoju povijest i kulturu, vi ćete pronaći žene koje su jako, ali jako stvarne i čistog srca. U bilo-kojem slučaju ovo je moje iskustvo. Muškarci, morate razmisliti prije dolaska. Morate razumijeti razlike u kulturi. U ovoj zemlju su običaji konzervativni. Gospođe vole gospodine. Razumijete o ćemu pričam kad govorim da budite gospodom. U principu to je prekrasno. Žene vole kad im otvaramo vrata i ne ljute se što se ponašamo kao gospoda. Znate, žene su dame. One vole biti dame, nositi haljine i druge slične ženske stvari. Imajte to u vidu kad se upoznavate sa kulturama. Naravno ima pojedine internet stranice i knjige, ali bih Vam preporučio da prije nego što dođite ne razmišljate da dolazite jedino u svrhu seks turizma i slično. Uživajte u kulturi, uživajte u ženi, budite pravi i ozbiljno raspoloženi, a žene će Vas voleti zbog toga. To je to što bih vam htio sada da kažem. Postoji veliki broj predivnih žena, posebno ovdje u Jermeniji. To je Armin, moja supruga.

Gjer i Irina

Na kraju možemo reći da naša priča ima srećan završetak. Prije nekog vremena smo se vjenčali u Irininom gradu. Ne mogu Vam opisati koliko smo sretni. Stvarno volimo jedno drugo i ne možemo zamisliti život jedno bez drugoga. Zaista želim zahvaliti sajtu AnastasiaDate za pružene usluge. Sve je moguće. Muškarci samo trebaju odabrati pravu ženu, osjetiti je, otići i upoznati je.

Nakon naših susreta i putovanja shvatili smo da smo stvoreni da budemo zajedno. I na Božić smo odlučili vjenčati se. Razgovarali smo svaki dan telefonom. Vjenčali smo se 4.lipnja. To je stvarno nio međunarodni praznik. Gosti iz Norveške su se razumijevali sa Ukrajincima i sprijateljili su se. Mogli su vidjeti tradicije naše dve zemlje.

Svi su mogli vidjeti koliko smo sretni. Sada smo se vratili sa medenog mjeseca,na koji smo lijepo putovali duž južnih plaža zemlje. Nismo osjećali nikakve barijere između nas. Jedino osjećaji i međusobno poštovanje. Čeka nas sretni život. Irina će raditi kao farmaceut u Norveškoj nakon završetka obuke sa privatnim učiteljem. Nakon toga će i njen sin doći kod nas. Mi ćemo imati veliku i sretnu porodicu. Sve ćemo zajedno prevladati. Samo je potrebno da idite ka svojoj mašti i ovaj sajt će Vam pomoći!! Ima mnogo ukrajinskih žena koje su jako usamljene, pa čekaju ljubav i brak sa sretnim završetkom.