Агенцијата Anastasia е лидер во полето на стекнување меѓународни познанства преку интернет. Ние поврзуваме луѓе насекаде низ светот и им помагаме да создадат среќни и стабилни семејства. Започнувајќи со работа во 1993 година, нашите напредни технологии и знаења им имаат помогнато на илјадници луѓе да ја пронајдат својата љубов, пријатели и луѓе со слични вредности, како и успешно да научат нови нешта за другите држави.

Преку 500.000 меѓународни члена уживаат во придобивките од нашите услуги. Од 1993 година, илјадници дами од Украина, Русија, Латинска Америка, Азија, арапските држави и Африка се во кореспонденција со мажи од САД, Европа, Канада и Австралија со помош на нашите партнери. И многу е лесно да станете еден од нив!

Ние имаме уникатен систем за поддршка на нашите клиенти и вложуваме значителни средства во соработка со партнерите ширум светот. Со станувањето наш партнер, вие имате пристап до можноста за редовни приходи преку олеснување на кореспонденцијата, преводот и другите поврзани услуги. Исто така можете да им помогнете на жените да си го подобрат својот приватен живот и да станат среќни и исполнети.