Како да се приклучите на нашиот тим

Дали сте подготвени да отворите ново поглавје во развојот на вашата кариера? Соработката со нас е идеална можност и нуди перспективна иднина. Бизнисот во форма на онлајн комуникација не бара огромни вложувања. Исто така е погоден бидејќи може да се работи паралелно со вашата примарна бизнис дејност.

Не плашете да започнете нов бизнис! Ние ќе ве поддржуваме во текот на секоја фаза од вашиот развој. Нашиот систем за обука работи на таков начин што вие ќе ги стекнете сите неопходни вештини пред да започнете со работа.

Преземете неколку прости чекори за да станете наш партнер:

За да започнете, ќе ви треба компјутер со пристап до интернет за да можете да ги извршувате следниве работи:

  • • Да регистрирате дами во системот
  • • Да им помагате на дамите да ги изберат нивните соодветни партнери
  • • Да им помагате на дамите при испраќањето писма за запознавање до мажите кои им се допаѓаат
  • • Да обезбедите навремено и редовно праќање на писмата од дамите
  • • Да ги евидентирате нарачките за достава на цвеќе и подароци до дамите.
  • • Да го следите текот на парите на вашата сопствена сметка

Започнете веднаш

  1. 1. и примете информации за најавување во нашиот систем
  2. 2. Креирајте профили на дами. За таа цел, ќе ви биде потребна нивна согласност, фотокопија од нивниот пасош, податоци за дамите и нивни фотографии и видео-записи.
  3. 3. Помогнете им на дамите во комуникацијата со мажите од странство и обезбедувајте им превод на кореспонденцијата.
  4. 4. Започнете да остварувате профит!